Om Ekerö Bilteknik AB

Vår kundkrets består av såväl små som stora företag samt privatpersoner. Vi arbetar i första hand lokalt inom Ekerö kommun och i grannkommunerna. Ekerö Bilteknik är en verkstad nära sina kunder. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder när de får problem med sina bilar. Allt från regelbunden service till reparationer eller däckbyten. Kundernas förtroende är ryggraden i vår verksamhet och nöjda kunder kommer tillbaka.

Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller. Bilarna vi servar behåller sin nybilsgaranti och vår stämpel i serviceboken gäller precis som från en märkesverkstad. Vi är ackriditerade av Swedac att "släcka 2:or" på egna arbeten.
Ekerö Bilteknik samarbetar med samtliga försäkringsbolag. Vi har diagnosutrustning för Hyundai, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo, Mercedes, Saab m.fl.

Vi finns i Skå industriområde på Hammarkvarnsvägen 9, i moderna och välutrustade lokaler. Med rätt verktyg och utrustning vet vi att vi kan utföra ett proffsigt jobb. En bra arbetsmiljö är viktigt.

Vi på Ekerö Bilteknik är själva bilentusiaster och har även motor som hobbyintresse.

Vi är medlemmar i Mälaröarnas Företagarförening samt i Företagarna.

Vi på Ekerö Bilteknik AB

Johan Östman

VD, kundmottagare, servicetekniker, svets, motorverkstad, bilel

Charlie svensson

Servicetekniker

Sonny svensson

Servicetekniker

Kvalitét

När du lämnar in din bil på en verkstad är det viktigt att du vet att din bil handhas på ett professionellt sätt och att arbetet utföres med kvalitet. Vi är ackrediterade av Swedac. En Swedac-ackreditering garanterar dig att arbetetet utföres med kvalitet och kompetens. Vi är ackriditerade av Swedac att "släcka 2:or" på egna arbeten.

När du vänder dig till Ekerö Bilteknik AB ska du få så snabb hjälp som möjligt och veta att du blir nöjd med resultatet. Ditt förtroende är ryggraden i vår verksamhet och nöjda kunder kommer tillbaka.

Ekerö Bilteknik AB samarbetar med samtliga försäkringsbolag, samt med Ljungfeldts bilbärgning. Vi har diagnosutrustning för Hyundai, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo, Mercedes, Saab m.fl.

Garanti efter Reparation

Du kan lämna in din fabriksnya bil hos oss för reparation och service utan att det påverkar garantin. Detta är möjligt sedan EU beslutade om gruppundantaget (Förordning 461/2010).

Förordning 461/2010 - Gruppundantaget

Samarbetspartners & leverantörer

bekymmersfritt

-serva bilen hos oss

Vi finns i Skå industriområde på Hammarkvarnsvägen 9, i moderna och välutrustade lokaler. Med rätt verktyg och utrustning vet vi att vi kan utföra ett proffsigt jobb och vi lägger stort fokus på en bra arbetsmiljö.
Vi på Ekerö Bilteknik är själva bilentusiaster och har även motor som hobbyintresse.

Alltid Fast Pris

Alla bilmärken

Självklart stämpel i boken

Lånebil vid behov

mer om bilservice

EKERÖ BILTEKNIK AB

Tel: 08-560 246 16
Email: ekerobilteknik@telia.com

Vill du bli uppringd?

Tack, vi ringer upp dig inom kort.
Oj, något blev fel. Vänligen prova igen.
hemsida
från yambird

© 2019 - Ekerö Bilteknik AB

admin